Pui vanatoresc
Mancaruri / 05.06.2013

Ingrediente

- un pui - 1 ceapa - 2 morcovi - 3 ramuri de telina - 1 catel usturoi - 1/2 pahar ulei de masline - o conserva de 400 gr. rosii - un pahar vin rosu - un smoc de patrunjel tocat - o ramura rozmarin - piper

Mod de preparare

Incepeti reteta cu spalarea puiului si taierea lui in bucati, lasand pielea pentru a da aroma retetei. Intr-o tigaie incalzim uleiul de masline si adaugam puiul lasand sa se inroseasca pe cele 2 parti pentru 10 min. In acest punct ajungem ceapa,usturoiul,telina si morcovul tocate marunt , un pic de sare , piper si rozmarinul . Lasam la gatit 5 min.Cand totul va prinde culoare varsati vinul rosu si lasatil sa se evapore. Cand vinul sa evaporat adaugati rosiile si gatiti totul pentru un minim de 30 min. la foc mediu, pana cand puiul se coace bine si devine moale. Se serveste cald cu mamaliga sau piure de cartofi. Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro