Retete mexicane cu fasole boabe
Mancaruri / 20.08.2009

Mod de preparare

Fasolea este un inlocuitor excelent al carnii, buna in perioadele de post sau in dietele vegetariene, fiind una dintre legumele bogate in proteine de buna calitate. Contine si o cantitate mare de fibre care asigura un tranzit intestinal bun si toate acestea, asociate, cu un continut caloric redus.

Fasolea este consumata din timpul faraonilor. Bogata in glucide “sanatoase”, fasolea previne diabetul de tip II, cancerele de colon si de san, scade tensiunea si protejeaza inima. Nu are niciun strop de colesterol.

Trebuie fiarta in doua ape. Abia a treia apa este cea “buna”. Pune fasolea la inmuiat in apa calda, cu o ora inainte de a o pune pe foc. Dupa ce arunci primele doua ape, pune peste fasole doar apa colocotita. Ingredientele retetelor sunt pentru patru-cinci portii.

  Chiftelute mexicane

Fasole mexicana cu pui

Salata de fasoale boabe

Supa crema de fasole boabe
  • Elenes, luni, 22.05.2017 09:36
    fiarta in 2 ape?

    Serios?? Si doar a 3a apa e cea buna?? De ce asta?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro