Somon la cuptor cu lămâie şi rozmarin
Mancaruri / 30.01.2015

Ingrediente

2 bucăţi de file de somon
1 lămâie, tăiată felii subţiri
4 crenguţe de rozmarin proaspăt
sare de mare grunjoasă
1 lingură ulei de măsline
 

Mod de preparare

Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius
Aşază hârtie de copt pe o tavă
Fă un pat  pe tavă din jumătate din feliile de lămâie, aşezate una lângă alta, apoi pune două crenguţe de rozmarin şi deasupra fileurile de somon.
Presară sare pe somon, pune celelalte crenguţe de rozmarin deasupra lor şi apoi restul de felii de lămâie.
Stropeşte cu ulei de măsline şi pune tava la cuptor timp de 20 de minute sau până ce peştele devine opac.
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro