15
Ținutele purtate de vedete la Gala Premiilor Oscar 2020
Modă · Moda de la A la Z / 10.02.2020

Cea de-a 92-a gală a premiilor Oscar s-a încheiat duminică noapte la Los Angeles și a adus o surpriză care scrie istorie.

Filmul sud-coreean „Parasite” a câștigat atât la categoria cel mai bun film, cât și la categoria cel mai bun film într-o limbă străină, iar regizorul Bong Joon-ho a luat Oscarul pentru regie.

Surprize au fost și pe covorul roșu. Vedetele, așa cum o fac deja de câțiva ani, s-au folosit de ținutele lor pentru a transmite mesaje puternice și a-și exprima opiniile. Natalie Portman a purtat o rochie Dior și o capă semnată Maria Grazia Chiuri, brodată pe rever cu numele tuturor regizoarelor care au fost trecute cu vederea de Academia Americană de Film. Ținuta actriței americane a fost un semn de protest față de faptul că toți cei cinci nominalizați pentru regie au fost bărbați.

Actrița și cântăreața Janelle Monae a atras atenția printr-o rochie cu glugă acoperită integral cu cristale, pentru care a fost nevoie 600 de ore de muncă.

Renee Zellweger, care a primit trofeul Cea mai bună actriţă în rol principal pentru rolul din "Judy", a purtat o rochie albă Armani, asimetrică, acoperită cu paiete strălucitoare.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro