Pentru oamenii obișnuiți, Myla arată așa cum trebuie să fie o femeie frumoasă. În lumea modei, însă, formele ei sunt considerate prea pronunțate
Mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale s-au declarat însă indignați că Myla Dalbesio poate fi socotită "necorespunzătoare" în industria modei. "Adevărata femeie care te bagă în boală. Această femeie a fost considerată prea mare. Aaaraagahagaagahahagahahag", a scris cineva pe Twitter. "N-o pot considera un model supraponderal. Înălțimea și tonusul ei muscular nu o încadrează la <<grase>>", a scris altcineva.


În ciuda polemicii, Myla spune că această campanie îi dă speranța că mărimea va deveni un criteriu mai puțin important în industria modei. "Calvin Klein nu a dat drumul acestei campanii pentru a arăta în mod special că au o fată mai plinuță. Au făcut-o așa cum fac de obicei, fără deosebiri. Nu există o secțiune separată pentru fetele plinuțe", a încercat ea să toarne apă pe foc.

La rândul ei, celebra casă de modă și-a exprimat punctul de vedere. "Colecția The Perfect a fost creată pentru a sărbători și a răspunde nevoilor diferitelor femei. Iar aceste imagini sunt menite să comunice că noua noastră colecție poate fi purtată de mai multe siluete, într-o gamă mai largă de mărimi", a declarat pentru Daily Mail un purtător de cuvânt al Calvin Klein.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro