Tânăra în vârstă de 27 de ani a reușit să-și facă loc în industria modei, pe segmentul manechinelor plus-size
Myla Dalbesio, care actualmente e sub contract cu agenția Jag Models după ce a fost selectată de la vârsta de 16 ani, când tocmai devenise Miss Teen Wisconsin, a vorbit în trecut despre problemele sale cu greutatea și despre încercările de a se încadra în măsurile-standard din lumea modei. Cu câțiva ani în urmă, ea a avut probleme cu alcoolul și drogurile. "Am încercat să mult timp să slăbesc. Am încercat să dau afară imediat după ce mâncam și era îngrozitor. E dureros, nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva", a spus ea.


Debusolată, tânăra a renunțat timp de doi ani la modă și s-a concentrat pe studii, până când Crystal Renn a găsit-o și a cules-o, oferindu-i șansa de a se consacra ca un model "plus-size". "Mi-a explicat despre nișa modelelor plus-size, era ceva de care eu nu auzisem", a povestit Myla.

Deși este conștientă că între ea și modelele consacrate există o diferență de greutate și de gabarit, Myla se simte încurajată, după campania Calvin Klein, să intre în lumea manechinelor slabe. "Uitați-vă la istoria brandului, ei au lansat-o pe Calvin Klein, iar ea este femeia care a pornit acest trend al modelelor slabe. Să vezi un asemenea brand care îmbrățișează o gamă mai largă de măsuri, e ceva special", a spus tânăra.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro