Cele mai bune paste integrale cu sos de avocado. O reţetă simplă şi sănătoasă
Ingrediente
340 de grame de spaghete integrale
2 avocado, copţi bine
un pumn cu frunze de busuioc
2 căţei de usturoi
2 linguri cu zeamă de lămâie
piper negru
fulgi de ardei iute
2 linguri cu ulei de măsline extravirgin
roşii cherry, tăiate în jumătăţi.
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert în multă apă cu sare, iar după ce sunt al dente se scurg de apă.
Între timp se face în robot sosul de avocado, mixând bine avocado, frunzele de busuioc, usturoiul, uleiul de măsline şi zeama de lămâie. Se asezonează cu sare, piper şi fulgi de ardei iute, după care se toarnă peste pastele calde, imediat după ce le-ai scurs de apă.
Se adaugă jumătăţile de roşii cherry şi se amestecă bine până când pastele sunt acoperite de sosul cremos de avocado.