Pui în crustă de parmezan şi usturoi
Mancaruri / 09.02.2017

Ingrediente

6 jumătăţi de piept de pui, dezosate şi fără piele
2/3 cană cu parmezan ras
1 căţel de usturoi, pisat
1 cană cu pesmet
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriţă cu frunze uscate şi mărunţite de busuioc
un vârf de linguriţă cu piper negru măcinat

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius.
Unge o tavă pentru copt.
Amestecă uleiul de măsline cu usturoiul pisat.
Într-un alt bol, amestecă pesmetul, parmezanul, busuiocul şi piperul.
Înmoaie pe rând fiecare bucăţică de piept în uleiul cu usturoi, apoi dă-l prin amestecul de parmezan.
Aşază bucăţile de pui pe tavă şi presară deasupra cea a mai rămas din amestecul de parmezan.
Lasă la cuptor timp de 30 de minute sau până când pieptul de pui este bine pătruns.

  • BabaCuColacii1, vineri, 10.02.2017 18:00
    Nu e destul ulei de masline

    As zice pentru toate mamicile sa mai adauge umpicut de ulei de masline. cam 3-4 linguri de ulei.mie mia iesit mai gustos asa :)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro