Paste primavera la capac
Paste / 26.02.2017

Ingrediente

500 g paste tagliatelle
500 g sparanghel tocat
1 ceapă mică tocată
2 ceşti cu bucăţi de broccoli
1 ceaşcă ciuperci tăiate
4 căţei de usturoi tocaţi
2 linguri ulei de măsline
1 ceaşcă mazăre congelată
1 praf fulgi de chilli
1/4 ceaşcă smântână grasă
2 linguri parmezan ras
1 legătură pătrunjel tocat
4 ceşti supă de legume
2 linguriţe coajă de lămâie rasă
1 linguriţă sare
1/2 linguriţă piper negru
1/2 ceaşcă parmezan ras

Mod de preparare

Pune într-o oală mare pastele, supa de legume, broccoli, ceapa, ciupercile, usturoiul, sparanghelul şi fulgii de ardei, adaugă sare şi piper, apoi pune capacul deasupra şi lasă-le la foc iute. Toarnă puţin ulei de măsline, iar când pastele încep să fiarbă, amestecă fără oprire cu o lingură de lemn, timp de şapte minute, apoi adaugă mazărea, pătrunjelul, smântâna, parmezanul şi coaja de lămâie. Continuă să amesteci încă două minute, după care poţi să opreşti focul. Pastele primavera se servesc cu parmezan ras deasupra.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro