Ce poti servi la felul doi
Retete pentru sarbatori / 24.04.2008

Mod de preparare

Felul doi este felul principal al unei mese si nu i se spune asa fara motiv. Trebuie sa fie cel mai consistent si, de obicei, "piesa de rezistenta" a meniului. Cu atat mai mult acum, de Paste. O sarbatoare importanta cere si o masa pe masura, iar felul principal trebuie sa fie la inaltime.

Prin urmare, ce gatim pentru felul doi? Carnea de miel este cea mai des consumata, in diferite forme si cu garnituri variate. Bineinteles ca nu este obligatoriu, dar este o traditie a Pastelui.

Iata cateva propuneri de retete pentru masa ta de Paste, care iti vor placea, cu siguranta!







Friptura de miel cu leustean si piure de telina
Sote de ardei, ceapa si spanac cu miel
Miel la gratar cu garnitura de kiwi si menta
Tocanita de miel cu sos curry si sos tomat
Piept de pui cu parmezan
Cocos cu arpagic
Frittata cu cartofi si ardei rosu

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro