Ingrediente
1kg ficat pui(refrigerat) 1kg inimi cu pipote(refrig.) 350 g pulpe pui dezosate 3 oua crude 2 oua fierte 3 legaturi marar 2 legaturi patrunjel 4-5 cepe potrivite 100 ml ulei delikat de gaina si piper dupa gust.
Mod de preparare
Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte. Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine. Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt , se vor toca si pulpele,ceapa si verdeata. Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust. Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei. Se da la cuptorul incins in prealabil,la foc potrivit, cca. 40 min. E gata , Pofta buna