Reţetă Andreea Raicu: Legume umplute cu legume, la cuptor. Poftă bună!
Retete vegetariene / 18.10.2012

Ingrediente

3 roşii mijlocii
2 ardei galbeni sau roşii
2 vinete

Pentru umputură:
1/2 ardei roşu
1/2 ardei verde
2 dovlecei
200 g de ciuperci
100 g de parmezan
6-7 frunze de busuioc
50 ml ulei de măsline
2 căţei de usturoi
sare şi piper

Mod de preparare

Se taie căpăcelul ardeiului şi se scot seminţele. Vânăta se lasă în coajă şi se scoate miezul cu o lingură. Legumele se pun trei minute în apă clocotită cu puţină sare, după care se scot şi se lasă la scurs.
În acest timp se scoate miezul roşiilor cu o lingură.
Se pregăteşte umplutura: legumele se curăţă, se taie mărunt şi se pun la călit. Se lasă pe foc până se înmoaie uşor.
Se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească. Se adaugă parmezanul şi se amestecă bine. Se pune sare, piper şi busuiocul tocat fin.
Legumele se umplu cu acest amestec, iar, dacă vă mai rămâne compoziţie mai puteşi umple şi alte legume.
Se aşează într-o tavă şi se dă la cuptor, la 170 C, pentru 30 de minute.
 

  • alexutz, joi, 18.10.2012 19:31
    what?

    Legume umplute cu legume la cuptor? Hello...se spune legume umplute si atat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro