Tocana de ciuperci
Retete vegetariene / 11.04.2003

Mod de preparare

Ingrediente si cantitati:

500 g. ciuperci
500 g. cartofi
1-2 cepe mai mici
4 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt si se caleste usor in grasime, adaugand ciupercile taiate in bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba inabusit,  pana cand scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati in bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pana cand sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atat calda cat si rece.
  • Gina, vineri, 09.07.2010 16:18
    tocana de ciuperci

    foarte gustoasa mancarea si usor de preparat.

  • Camy, marţi, 01.12.2009 11:26
    fain....

    E foarte gustooooosss...... Merita incercata!!!!

  • pavel, duminică, 25.01.2009 16:13
    Ba am glumit

    E gustossssssss fain o receta super

  • pavel, duminică, 25.01.2009 16:12
    FUU NUI GUSTOSSSSSSSSSSS

    foarte ru pregatot

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro