Ingrediente
3 avocado curăţaţi şi tăiaţi cuburi
450 de grame de piept de pui la grătar, tăiat fâşii
1/2 cană cu ceapă roşie tocată mărunt
1/2 cană cu coriandru proaspăt, tocat mărunt
1/4 cană cu dressing pentru salată pe bază de oţet balsamic
Pentru vinegretă:
1/2 cană cu oţet balsamic
1/2 cană ulei de măsline extravirgin
1 linguriţă de muştar cu boabe
sare şi piper după gust
Mod de preparare
Amestecă într-un bol mare avocado, bucăţile de pui, ceapa şi coriandrul.
Pune ingredientele pentru vinegretă într-un borcan cu capac.
Strânge bine capacul şi agită puternic pentru ca ingredientele să se omogenizeze.
Toarnă viengretă deasupra salatei, după gust, şi amestecă cu grijă pentru a acoperi toate ingredientele.
Poţi păstra restul de vinegretă în borcanul închis ermetic, la frigider.