Mod de preparare
Are putine calorii si este delicioasa. O poti prepara pentru serile petrecute cu familia sau cu prietenii.
Ingrediente si cantitati:
piept de pui fiert si taiat cubulete (cat doresti)
2 lingurite migdale taiate marunt, prajite sau nu, dupa cum preferi
4 cesti varza fin taiata
2 cepe verzi (sau rosii) feliate
1 pachet taitei mici, instant (preferabil cu aroma de pui)
2 lingurite seminte de susan
1 lingurita zahar
1/2 ceasca ulei de masline
1 lingurita sare
1/4 lingurita piper
3 lingurite otet
foi de salata
felii de rosii (cate preferi)
Mod de preparare:
1. Fierbe pieptul de pui intr-o oala acoperita, timp de 20-30 de minute. Cand s-a mai racit, taie carnea cubulete, cat pentru 2 cesti.
2. Amesteca puiul cu migdalele, varza, ceapa, susanul si taiteii. Adauga foile de salata taiate si rosiile.
3. Intr-un vas, care se inchide etans, combina zaharul, uleiul, sarea, piperul si otetul. Agita vasul, pana cand ingredientele se intrepatrund, apoi toarna acest dressing peste salata. Pastreaza salata la frigider timp de doua ore, inainte de a o servi.
Arata frumos! Salata Orientala
am sa adaug totusi un comentariu. aceasta salata e prea complcata...prea multe ingrediente te-as sfatui sa pui si nuste masline verzi sau begre ( dupa preferinta ) si sa asezonezi cu maioneza facuta in casa. dar daca stau bine si ma gandesc, reteta e una reusita.
dodorica, bucatelele mici si galbene sunt cartofii taiati bucatzele.
fructele?nu le-am citit in retetar.......ce sunt bucatelele mici si galbene care seamana cu ananasul sau portocala?