Ciorbă de cartofi cu pui
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 3 cartofi mari
- 2 morcovi
- 1 ceapă medie
- 4 l apă
- 1 ardei gras roşu
- 2 linguri bulion sau 2 roşii tocate mărunt
- sare
- piper
Mod de preparare
Începem prin a curăţa legumele şi de a le tăia cubuleţe, rondele sau rase (în funcţie de preferinţe). În timp ce pregătim legumele, putem pune pieptul de pui tăiat cubuleţe la fiert împreună cu sarea şi piperul. Îl lăsam doar 10 minute la fiert după care adăugăm morcovul şi mai lăsam încă pe atât pe foc. Adăugăm restul legumelor şi bulionul, iar în jumătate de oră ciorba ar trebui să fie gata.
Dacă vă place pătrunjelul, nu ezitaţi să îl folosiţi după ce aţi oprit focul.
Poftă bună!