Ciorba de miel
Supe si ciorbe / 24.04.2008

Mod de preparare

O ciorba de miel cu totul diferita de ciorbele traditionale pe care le cunosti.

Ingrediente si cantitati:


1 kg carne de miel;
2 litri de apa;
3 fire de praz tocat marunt;
3 morcovi;
2 cepe tocate;
1 ceasca cu arpacas;
2 catei de usturoi;
piper negru macinat;
1/4 ceasca cu patrunjel tocat;
frunze de patrunjel pentru ornare.

Mod de preparare:


1. Indeparteaza grasimea si pielita de pe carnea de miel.

2. Intr-o oala adanca, pune apa la fiert. Cand apa incepe sa dea in clocot, adauga legumele si carnea de miel taiata in cubulete. Lasa la fiert, la foc mic, timp de o ora. Aduna spuma care se va forma deasupra apei in timpul fierberii.

3. Adauga usturoiul, piperul si patrunjelul. Amesteca si mai lasa la fiert timp de 2-3 minute.

4. Pune ciorba in bolul din care va fi servita si presara deasupra frunzele de patrunjel.
  • Harry, vineri, 04.11.2011 18:41
    Ciorba de miel cu arpacas.

    Modul de preparare nu indica: Arpacasul se pune crud sau fiert? Cand se aduga arpacasul?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro