Supă de varză
Supe si ciorbe / 29.10.2010

Mod de preparare

Ideală pentru curele de slăbire, dar şi pentru zilele în care nu ai prea mult timp la dispoziţie pentru gătit.
    

Ingrediente:


- 3 linguri ulei de măsline
- 1/2 ceapă tocată
- 2 căţei de usturoi
- 4 linguriţe cu bulion
- 1 linguriţă cu sare
- 1/2 linguriţă piper negru
- 1/2 varză tocată
- 1 conservă cu roşii întregi
- apă

Preparare:


Într-o cratiţă, căleşte ceapa şi usturoiul în uleiul de măsline.
După ce s-au călit puţin, adaugă legumele şi condimentele, toarnă apă cât să le acopere şi încă jumătate, apoi lasă la fiert până când sunt toate moi.
Se serveşte caldă, dar şi rece.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro