Supa rece de legume - gazpacho (2 portii)
Supe si ciorbe / 23.07.2010

Mod de preparare

Reteta originala de gazpacho include paine mai uscata, rosii, castraveti, ardei, usturoi, ulei de masline, otet din vin, sare si ceapa, uneori. Insa, o putem modifica si imbunatati in functie de preferintele noastre.

 
Ingrediente
2 rosii
1 castravete de gradina curatat de coaja
1 catel de usturoi
1/2 ardei
apa rece, in functie de consistenta dorita
sare, piper
2 linguri ulei de masline;
1 lingura otet din vin sau zeama de lamaie;
putina ceapa (optional)
rosii uscate la soare, hidratate in prealabil in apa (optional)


Se pun in blender toate ingredientele si se amesteca pana se obtine consistenta dorita. Taie cubulete de avocado si rosii, asaza-le intr-un bol si toarna supa deasupra. De asemenea, poti taia si cubulete de paine mai veche si uscata si sa presari deasupra verdeturile care-ti plac.
 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro