Supa ungureasca cu carne de vaca
Supe si ciorbe / 28.05.2009

Mod de preparare

Combinatia este inedita, dar rezultatul se mentine la nivelul sub 150 calorii pentru o portie.

Ingrediente:

250 de grame de carne de vaca, un morcov, o ceapa, un dovlecel, 3 radacini de pastarnac, o mana de frunze de spanac, o legatura de loboda, zeama de la o lamaie, o canita de lapte degresat (max 100 ml), ulei, sare, piper, o legatura de marar.

Preparare:


1.   Toaca la masina de tocat carnea de vaca si caleste-o in putin ulei. Adauga sare si piper. Adauga ceapa si morcovul taiate foarte fin.
2.   Pune peste toate acestea 1,5 litri apa. Acopera si lasa sa ajunga la fierbere. Adauga dovlecelul taiat cubulete si pastarnacul taiat feliute (daca mijlocul este lemnos, scoate-l inainte). Lasa sa fiarba circa 15 minute intr-o oala cu capac, la foc mic.
3.   Spala si taie marunt spanacul si loboda. Adauga-le in supa. Adauga verdeata. Potriveste de sare si piper.
4.   Da deoparte, iar cand s-a racit putin, adauga sucul de la o lamaie si laptele.
Sfat Eva: Poti adauga si un ardei gras rosu, pentru aspect.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro