Ardei umpluţi cu orez şi parmezan
Aperitive / 14.10.2011

Ingrediente

3 ardei mari de culori diferite
1 pungă cu parmezan ras
2 ouă
1 ceapă roşie tăiată cubuleţe
2 roşii tăiate cubuleţe
1 pumn de orez brun
1/4 linguriţă de curry
sare
piper
oregano sau busuioc.

Mod de preparare

1. Se taie ardeii în jumătăţi pe lung şi se curăţă de seminţe.
2. Orezul se spală şi se fierbe, iar la final se amestecă cu praf de curry.
3. Se amestecă ouăle bătute cu parmezanul şi condimentele, iar la final adaugă cubuleţele de roşii.
4. Se aşază în fiecare jumătate de ardei câte o lingură de orez care se acoperă cu amestecul preparat deja.
5. Se aşază ardeii într-o tavă şi se introduc la cuptor 20-25 de minute până se formează o crustă apetisantă la suprafaţă.
6. Dacă preferi poţi să presari puţin parmezan cu 5 minute înainte de a-i scoate de tot din cuptor.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro