Supă de roşii cu orez
Supe si ciorbe / 15.10.2011

Ingrediente

1 kilogram de roşii
5 linguri orez
1 linguriţă chimen
1 legătură frunze de ţelină
1 ceapă
2 linguri ulei de măsline
Sare şi piper, după gust

Mod de preparare

Pune orezul într-un vas cu apă la fiert. Toacă roşiile în cubuleţe cât mai mici şi adaugă-le peste orezul fiert. Adaugă şi chimenul şi lasă-le la fiert la foc mic.
Pune ceapa tocată mărunt la călit în uleiul de măsline. Adaugă ceapa călită peste supa de roşii şi orez. Mai lasă la fiert aproximativ 10 minute.
Presară ţelina tocată când ai îndepărtat supa de pe foc.
Se poate servi cu crutoane.

  • Relu, duminică, 20.07.2014 14:01
    Supa de rosii

    Un fel de mincare gustos usor si satios....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro