Bruschete cu peşte şi roşii
Aperitive / 20.01.2012

Ingrediente

O jumătate pâine integrală neagră tăiată felii (cu seminţe, opţional)
500 g carne din peşte (păstrăv, macrou, somon afumat)
3 roşii decojite şi tăiate în cubuleţe mici
Usturoi mărunţit (opţional)
Verdeţuri (oregano, busuioc, la alegere)
Ulei de măsline
Brânză parmezan

Mod de preparare

Într-un vas amestecă roşiile tăiate, usturoiul şi verdeţurile împreună cu două linguriţe de ulei de măsline. Lasă acest amestec la marinat, în figider, timp ce câteva ore. Prăjeşte feliile de pâine şi fărămiţează-le. Presară peste pâinea fărămiţată brânza parmezan împreună cu nişte mirodenii pe gustul tău. Taie peştele în felii subţiri şi tamponează-l cu un şerveţel ca să nu mai fie ud. Trece feliile de peşte prin ulei de măsline şi mai apoi prin pâinea amestecată cu brânza parmezan. Peştele ar trebui să fie bine acoperit de pâine. Pe măsură ce procedezi la fel cu toate feliile de peşte, trebuie să le aşezi pe un platou (uns şi el cu ulei de măsline). Vei băga platoul la cuptor pentru circa 20 de minute, iar bruschetele cu peşte sunt gata! Presară peste ele amestecul de roşii lăsat la frigider.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro