Reţeta lui Jamie Oliver: Cartofi la cuptor cu rozmarin
Aperitive / 18.02.2012

Ingrediente

1 kilogram de cartofi mici sau din soiul Jersey Royals
1 lingură ulei de măsline
sare de mare şi piper negru
2 crenguţe de rozmarin

 

Mod de preparare

Spală bina cartofi şi apoi pune-i la fiert. Când sunt gata fierţi, scurge-i bine de apă şi stropeşte-i cu puţin ulei de măsline, adaugă sare, piper şi rozmarin.
Încălzeşte cuptorul la 220ºC, pune cartofii într-o tavă şi lasă-i la cuptor aproximativ 25 de minute, sau până capătă o culoare aurie. De asemenea, îi poţi înveli în foaie de aluminiu.

  • cristi, sâmbătă, 16.03.2013 13:05
    cartofi cu roz marin

    cartofii sunt curatati ce se vade in imagine este crusta pe care o face la cuptor pt.o aroma buna merge si 2-3 catei de usturoi in coarja doar striviti eu am vazut reteta asta la tv preparata de Jamie Oliver si am reproduso akas doar ca dupa 25 min de stat la cuptor scoti cartofii ii stivesti un pic pina crapa si introduci inapoi pt 20 min.

  • iorga, sâmbătă, 05.01.2013 17:33
    cartofi cu rozmarin

    se si vede coaja ptr. ca se strange dar unii se baga in seama sa se afle in treaba ....eu mai pun si graunti de usturoi necuratati ptr.aroma

  • moni, sâmbătă, 21.07.2012 18:18
    :D

    Cartofii ii speli bine ca sa poti manca si coaja pentru cei care prefera asa, dar ideea e ca nu trebuie curatati in nici un moment...

  • Andy, duminică, 06.05.2012 14:29
    :|

    "Spală bina cartofi şi apoi pune-i la fiert" ...in coaja sau curatati ca nu imi dau seama...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro