Adevărul fără Photoshop: Cum arată Britney Spears într-o poză neprelucrată

Vedete / 30.10.2014

Cântăreața a fost fotografiată fără extensiile de păr după ce duminică postase pe Instagram o imagine cu ea, editată excesiv. Diferența e colosală.

Duminică, Britney arăta senzaţional. Mai bine ca la 20 de ani. Într-o fotografie realizată în cadrul unui pictorial de promovare a liniei sale de lenjerie, vedeta arată incredibil de bine. Adevărul este însă că imaginea a fost intens prelucrată, iar chipul cântăreţei abia mai are o legătură cu realitatea.

"Perfecţiunea" ei n-a durat însă mult. A doua zi, vedeta în vârstă de 32 de ani a fost pozată de paparazzi la cumpărături, împreună cu mama sa, în Thousand Oaks, o suburbie din Los Angeles, relatează ziarul britanic Daily Mail.


Ei bine, diferenţa între Britney de duminică şi Britney de luni este uriaşă: artista a renunţat la extensiile de păr şi era într-o formă bună, cu mult peste cea de anul trecut, de pildă, dar atât. Nimic spectaculos. Niciun strop din glamour-ul pe care ea îl afişa în fotografia pe care duminică ea a publicat-o pe contul său de Instagram.

Îmbrăcată casual, cu jeanşi şi o bluză roz deschis, machiată, Britney Spears era relaxată alături de mama ei, Lynn. Ele au fost însoţite la shopping de bodyguardul artistei, care a cărat la maşină pungile cu cumpărături.
  • kiki, joi, 30.10.2014 08:22
    in sfarsit !

    Ma bucur f mult ca ,in sfarsit, a reusit sa 'se puna din nou pe picioare'. A durat ceva,toata betia succesului venit la o varsta f frageda,fara control din partea cuiva...Are calitati indiscutabile,a facut showri memorabile,chiar daca nu are o mare voce ca Dion sau Aguillera.Si arata,in sfarsit,decent,si cand e la cumparaturi,nu mai e sleampata,nemachiata si cu pete pe haine..Bine ca a scapat de barbatii pagubosi din viata ei

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro