Dosar Eva. 10 cupluri frumoase din România care au devenit amintire

Dan Bordeianu, primul iubit al Adelei Popescu

Cei doi actori s-au despărțit în martie 2007, după o relație de doi ani. A fost o lovitură atât de grea pentru Adela, încât ea s-a mutat pentru o vreme la mătușa sa, ca să nu facă vreun gest necugetat.

Adela și Dan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei "Numai iubirea". Dan a fost primul bărbat din viața ei, dar s-au despărțit când au simțit că relația lor s-a plafonat. "Am decis să mă despart de Dan, iar el mi-a respectat decizia. Motivele pentru care ne-am despărțit țin de viața noastră privată", a spus actrița pentru Libertatea.

În 2011, Adela Popescu a povestit pentru Cancan prin ce a trecut după despărțire: "Pentru mine, Dan Bordeianu a fost primul bărbat, prima despărţire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viaţă frumoasă şi senină. Ei, odată cu despărţirea de Dan a venit şi sfârşitul lumii. Era dezastru şi atât de tare m-a distrus, încât m-am mutat la mătuşa mea. Auzisem eu că femeile, când sunt foarte deprimate, sunt capabile să îşi facă rău. Şi am dat fuga la mătuşa mea, m-am mutat o lună."

După despărţirea de Dan Bordeianu, Adela Popescu (26 de ani) s-a îndrăgostit de Radu Vâlcan (35 de ani). Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare şi au o relaţie de aproximativ doi ani.

  • titicaca, luni, 19.11.2012 11:45
    suntetzi imbecili

    sunt cupluri care s-au despartit in urma cu 8, 9 ani, astea sunt stiri?

  • eva, luni, 19.11.2012 11:33
    ?????

    cum se explica asta: "nu a plecat el si nu l-am dat eu afara" adica cum se traduce??..... dar anda cantand numai in engleza, a uitat romana... si pt cine a venit socul???? pt retardatii de la pro tv?

  • ffffffff, duminică, 18.11.2012 13:53
    111111

    anda adam a cam imbatranit deaceia a si parasit-o! asta e motivul. asa procedeaza toti idiotii!

  • liliana22, duminică, 18.11.2012 10:05
    despartire

    imi pare rau ca s-au despartit. pareau un cuplu foarte simpatic...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro