Dosar Eva. 10 cupluri frumoase din România care au devenit amintire

Catrinel Sandu și Lucian Viziru, perechea ideală

Timp de cinci ani, au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton. Păreau făcuți unul pentru celălalt, dar în loc de o nuntă mult așteptată, ei au ajuns să se despartă.

Catrinel și Lucian Viziru s-au separat în 2004. Motivul nu a fost cel care a circulat, cum că prietena lui Lucian ar avea pe altcineva, ruptura producându-se cu mult timp înainte. "Deși amândurora ne pare rău și deși am sperat că lucrurile se vor redresa și vor fi ca înainte, din punctul meu de vedere povestea noastră a luat sfârșit și nu se mai poate repara nimic. Catrinel este o fată cum rar întâlnești în ziua de azi, dar fără să ne dăm seama s-a creat o distanță între noi care ne împiedică să mai fim împreună", spunea atunci Lucian.
"Ne-am despărţit de foarte mulţi ani şi acum fiecare îşi vede de viaţa, familia, lumea lui", a spus vedeta anul trecut, pentru Pro Tv Magazin.

Catrinel s-a căsătorit în 2006 cu tenismenul Gabriel Trifu. Cei doi au şi o fetiţă, Sara Maria, care va împlini trei ani. Lucian s-a căsătorit și el în 2010 cu Ema, fosta lui colegă de bancă din liceu, iar din februarie anul trecut au un băiețel.

  • titicaca, luni, 19.11.2012 11:45
    suntetzi imbecili

    sunt cupluri care s-au despartit in urma cu 8, 9 ani, astea sunt stiri?

  • eva, luni, 19.11.2012 11:33
    ?????

    cum se explica asta: "nu a plecat el si nu l-am dat eu afara" adica cum se traduce??..... dar anda cantand numai in engleza, a uitat romana... si pt cine a venit socul???? pt retardatii de la pro tv?

  • ffffffff, duminică, 18.11.2012 13:53
    111111

    anda adam a cam imbatranit deaceia a si parasit-o! asta e motivul. asa procedeaza toti idiotii!

  • liliana22, duminică, 18.11.2012 10:05
    despartire

    imi pare rau ca s-au despartit. pareau un cuplu foarte simpatic...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro