Dosar Eva. 10 cupluri frumoase din România care au devenit amintire

Mutu și Alexandra Dinu, frumoși dar diferiți

Fotbalistul și frumoasa actriță au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri. S-au căsătorit de tineri și probabil că aceasta a fost prima piedică în calea fericirii lor. Dar cea mai importantă a fost caracterul lui de nestăpânit. Le stătea bine împreună, dar erau mult prea diferiți pentru a continua unul lângă celălalt.

O poveste frumoasă de dragoste s-a stins în aburii succesului și ai drogurilor care îi luaseră mințile fotbalistului lui Chelsea. După nenumărate escapade, Mutu și Alexandra au divorțat în 2003, punând capăt unei căsnicii de numai doi ani.
Mario, băiețelul lor, a fost încredințat mamei, iar fotbalistul a plătit pensie alimentară. Trei ani mai târziu, Mutu a cerut în instanță reîncredințarea lui Mario. Alexandra îl acuzase de mai multe ori că nu-și îndeplinește obligațiile și nu-și vizitează fiul. În cele din urmă, băiețelul a rămas în grija mamei.

În 2005, "Briliantul" s-a căsătorit în Republica Dominicană cu Consuelo Matos Gómez, un fotomodel stabilit în Italia, cu care are două fetițe, Adriana (5 ani) şi Maya (3 ani). Alexandra s-a logodit anul trecut cu magnatul italian Andrea Rizzoli, moștenitor al unui imperiu media din Italia, iar surse din anturajul actriței susțin că ei și-au programat nunta, care va avea loc în 2013.

  • titicaca, luni, 19.11.2012 11:45
    suntetzi imbecili

    sunt cupluri care s-au despartit in urma cu 8, 9 ani, astea sunt stiri?

  • eva, luni, 19.11.2012 11:33
    ?????

    cum se explica asta: "nu a plecat el si nu l-am dat eu afara" adica cum se traduce??..... dar anda cantand numai in engleza, a uitat romana... si pt cine a venit socul???? pt retardatii de la pro tv?

  • ffffffff, duminică, 18.11.2012 13:53
    111111

    anda adam a cam imbatranit deaceia a si parasit-o! asta e motivul. asa procedeaza toti idiotii!

  • liliana22, duminică, 18.11.2012 10:05
    despartire

    imi pare rau ca s-au despartit. pareau un cuplu foarte simpatic...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro