Dosar Eva: 10 divorțuri din România care au surprins pe toată lumea

Fiica președintelui a terminat-o cu Bodo

După trei ani de mariaj, Ioana Băsescu, fiica cea mare a șefului statului, a divorțat în ianuarie 2007 de Bogdan Marin, celebrul Bodo, solistul trupei Proconsul. Anunțul despărțirii lor a fost o mare surpriză.

Cei doi s-au căsătorit la 19 iulie 2003. Ioana Băsescu a depus cererea de divorț în noiembrie 2006, iar decizia a fost stabilită în ianuarie 2007. Potrivit EVZ, "stilul libertin" al lui Bodo ar fi fost unul dintre motivele rupturii. Cântărețul a fost căsătorit cu mulți ani în urmă și are un fiu adolescent care trăiește împreună cu mama sa în SUA. Înainte să o cunoască pe Ioana Băsescu, artistul a mai avut o relație de șapte ani cu o doctoriță, Geanina, pe care, potrivit informațiilor din presă, a părăsit-o pentru fiica lui Traian Băsescu. Fosta iubită a lui Bodo a aflat atunci din presă despre relația lui cu Ioana Băsescu.
Ziarul Gândul a dezvăluit că fiica președintelui și-a schimbat numele cu opt luni înainte de divorț, după ce a adresat o cerere în acest sens Primăriei Capitalei. "După aproximativ doi ani de la încheierea căsătoriei, între noi, soții, s-au iscat grave contradicții, care s-au accentuat de-a lungul timpului, culminând în fapt cu coabitarea a doi străini, nu a unei perechi. Disensiunile între noi s-au datorat în primul rând firilor noastre voluntare, fiecare dintre noi încercând să-și impună părerea sa asupra celuilalt. Toate acestea ne-au determinat să ajungem în această situație ireconciliabilă, continuarea căsătoriei, în lipsa oricărui sentiment de afecțiune, nemaifiind, în mod evident, posibilă. Relațiile de familie au fost grav și iremediabil vătămate. S-au dezvoltat între noi o serie de neînțelegeri legate de programele noastre diferite de lucru, preocupări și hobby-uri", se menționa în cererea de divorț, din culpă comună, înaintată instanței.

  • Codreanu Andreea, duminică, 01.04.2012 13:12
    Vrei sa fii independent financiar?

    Federico Mahora Group iti ofera oportunitatea de a face bani si de a-ti demara o afacere de viitor .Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii , sa ai o motivatie suficienta pt a ramane in sistem pentru ca odata ce vei consuma produsele FM te vei indragosti de ele,mai ales de parfumuri!Poti face bani din vanzarea produselor ca DISTRIBUITOR dar poti deveni LIDER construindu-ti o retea care in timp iti va aduce venituri de zeci de milioane.Daca esti interesat/a mai multe detalii iti pot da la id [email protected] PARTENER FM.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro