Dosar Eva: 10 divorțuri din România care au surprins pe toată lumea

Amalia și Ilie Năstase au împărțit averea

După o relație de 14 ani, din care jumătate au fost căsătoriți, cei doi au anunțat în februarie 2010 că se despart și că vor împărți averea de 7 milioane de euro. Cei doi s-au căsătorit pe 5 iunie 2004, la Paris și păreau că formează un cuplu foarte solid.

Tabloidele au relatat că motivul divorțului ar fi infidelitatea ambilor soți. "Noi am decis să ne despărţim pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni”, au precizat Ilie și Amalia într-o scrisoare adresată presei.
Ilie și Amalia au împreună două fetițe, Alessia și Emma. Ilie se pregătește anul acesta pentru a patra căsătorie, de data aceasta cu Brigitte Sfăt.

  • Codreanu Andreea, duminică, 01.04.2012 13:12
    Vrei sa fii independent financiar?

    Federico Mahora Group iti ofera oportunitatea de a face bani si de a-ti demara o afacere de viitor .Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii , sa ai o motivatie suficienta pt a ramane in sistem pentru ca odata ce vei consuma produsele FM te vei indragosti de ele,mai ales de parfumuri!Poti face bani din vanzarea produselor ca DISTRIBUITOR dar poti deveni LIDER construindu-ti o retea care in timp iti va aduce venituri de zeci de milioane.Daca esti interesat/a mai multe detalii iti pot da la id [email protected] PARTENER FM.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro