Dosar Eva: 10 divorțuri din România care au surprins pe toată lumea

Melania Medeleanu a rămas prietenă cu Dan Teodorescu

Vedeta TV și solistul trupei Taxi au decis să se despartă în august 2006, la patru ani după ce s-au căsătorit. Nunta lor a fost un eveniment monden prezentat pe larg, mai ales că au avut un naș de cununie important: Traian Băsescu, pe atunci primarul Capitalei.

În 2006, tabloidele au scris că prezentatoarea TV ar fi avut o relație cu un coleg de serviciu. "Am ajuns amândoi la concluzia că aşa e mai bine, pentru că, între timp, priorităţile noastre s-au schimbat. E o decizie luată împreună şi e o chestiune de zile pană vom depune actele", a declarat Melania pentru Evenimentul zilei. "Am fost amândoi de acord că e mai bine să divorţăm. Vom rămâne prieteni", a spus, la rândul lui, Dan Teodorescu.
După divorț, cei doi au rămas în relații foarte bune. Melania a fost prezentă la lansarea albumului "Romantica", al trupei Taxi, pe care este inclusă și o piesă interpretată de Melania alături de fostul ei soț.

  • Codreanu Andreea, duminică, 01.04.2012 13:12
    Vrei sa fii independent financiar?

    Federico Mahora Group iti ofera oportunitatea de a face bani si de a-ti demara o afacere de viitor .Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii , sa ai o motivatie suficienta pt a ramane in sistem pentru ca odata ce vei consuma produsele FM te vei indragosti de ele,mai ales de parfumuri!Poti face bani din vanzarea produselor ca DISTRIBUITOR dar poti deveni LIDER construindu-ti o retea care in timp iti va aduce venituri de zeci de milioane.Daca esti interesat/a mai multe detalii iti pot da la id [email protected] PARTENER FM.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro