Dosar Eva. 10 vedete care au ajuns pe patul de spital în străinătate

Cătălin Botezatu, doborât de oboseală la Chişinău

Designerul a mai fost internat în România, chiar şi cu un preinfarct, din cauza unor complicaţii survenite pe fondul oboselii şi al ritmului trepidant de viaţă, cu multe prezentări, emisiuni, călătorii lungi şi nopţi petrecute în cluburi sau la alte evenimente.

În iunie, Bote a ajuns la spitalul de urgenţă din Chişinău, unde se afla pentru filmări la emisiunea Next Top Model. Creatorul de modă a avut din nou probleme cu inima, dar şi cu ficatul, şi a stat cu perfuzii câteva ore bune.
Numeroasele obligaţii profesionale pe care le urmează, nopţile pierdute şi ritmul de lucru l-au doborât pe creatorul de modă. Cu toate că doctorii i-au recomandat să stea la pat, Botezatu nu vrea să renunţe la proiectele sale şi la numeroasele apariţii publice. "Am clacat, am făcut sute de kilometri, am muncit mult pentru Next Top Model. Din cauza nopţilor nedormite am ajuns la spital. Nu am dormit aproape o săptămână. Problemele legate de inimă şi cele cu ficatul m-au doborât. Ficatul obosit m-a trimis la spital. Medicii mi-au recomandat repaus total cel puţin o săptămână. Pentru mine munca este foarte importantă, nu am timp de odihnă. Mama este foarte îngrijorată de starea mea de sănătate", a declarat atunci Botezatu în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro