Dosar Eva. 10 vedete care au ajuns pe patul de spital în străinătate

Alexandra Stan, cu perfuzii la Istanbul

Viaţa de artist nu-i deloc uşoară, chiar dacă din afară se văd doar succesul şi banii. Din cauza oboselii acumulate şi a efortului susţinut, cântăreaţa a avut probleme în primăvară, în timp ce se afla în Turcia.

Cântăreaţa a ajuns la spital după un concert susţinut în Turcia, într-un weekend din luna martie. Potrivit impresarului său, ea avut o cădere de calciu. Reprezentanţii vedetei au declarat pentru Click! că vedeta a fost internată de urgenţă într-o rezervă a Spitalului German din Istanbul, una dintre cele mai mari clinici private din Turcia.

Alexandra Stan a stat câteva ore la perfuzii şi i s-au administrat calciu şi glucoză. Tratamentul a dat rezultate, astfel că artista a fost externată şi se află într-o stare bună. "Nu este nimic grav, Alexandra se simte deja mai bine. I s-au administrat perfuzii şi calciu. I s-au făcut un set de analize, pentru a vedea care este stare finală. A avut o cădere de calciu, motiv pentru care a leşinat, dar nu e nicio panică. Din cauza oboselii şi a stresului se întâmplă oricui", au declarat reprezentanţii cântăreţei.

Vedeta ar fi trebuit să participe la o petrecere în Italia, Frosinone, însă din cauza stării de sănătate nu a mai putut onora invitaţia.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro