Dosar Eva. 10 vedete care au ajuns pe patul de spital în străinătate

Teo a fost la un pas de moarte din cauza unei pancreatite

Vedeta a reuşit să slăbească, dar pariul ei cu kilogramele a luat o turnură periculoasă atunci când ea s-a îmbolnăvit grav.

În 11 ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost transportată, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.
Pe 24 februarie anul trecut, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză. Intervenţia a fost un "succes", dar nu a fost ultima.

La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen. Vedeta a revenit în ţară pe 20 aprilie, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.
În toamna anului trecut, ea s-a întors la clinica vieneză pentru a fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale, cauzată de apariţia unor complicaţii după operaţiile suferite în primăvară.
"E fabulos să mori, să fii în comă este o aventură! Jumătate din timp nu am fost acolo, deoarece nu era cazul. Îmi aduc aminte doar umbre, că mă duceau la raze cu pat cu tot şi că spuneau că nu o sa fie bine, în germană", a declarat Teo pentru cancan.ro.

În februarie anul acesta, Teo a renunţat la postul de deputat, din motive de sănătate.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro