Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

Catinca Roman: "Sunt mamă singură și nu mi-e ruşine"

Fiica adoptivă a lui Petre Roman (foto dreapta) o creşte singură pe fetiţa ei în vârstă de 13 ani.

În vârstă de 14 ani, Călina este rodul relaţiei de trei ani dintre Catinca Roman şi dansatorul Petre Dumitrescu, cu numele de scenă Bebe, fost membru al trupei lui Cornel Păsat. Ei s-au despărţit de mai mulţi ani, iar Catinca a spus de mai multe ori că are o relaţie bună cu Bebe şi că acesta este un tată responsabil, ajutând-o pe Călina atât cu sfaturi, cât şi cu bani.

Ea a negat zvonurile potrivit cărora fostul soţ îşi neglijează copilul. "Ultima dată când fiica mea şi-a văzut tatăl a fost în vară. Nu există ceva care să fi schimbat relaţia între mine şi fostul soţ, pentru că suntem despărţiţi de foarte mult timp. Eu am încurajat-o mereu pe fiica mea să aibă o relaţie bună cu tatăl ei, pentru că este important acest lucru pentu o fetiţă", a explicat Catinca Roman, săptămâna trecută, la "Poveştiri Adevărate", de la Acasă TV.

"Sunt o mamă singură și nu îmi este rușine cu asta. Mi-am dorit foarte mult un copil și cred că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Eu și tatăl Calinei nu ne-am înțeles, a fost nepotrivire de caracter și am considerat că este mai bine pentru copil să ne despărțim decât să crească într-o atmosferă tensionată. Îmi mențin părerea", a spus Catinca în octombrie pentru emisiunea amintită.

  • AROCA, miercuri, 28.11.2012 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

  • Ioana, luni, 26.11.2012 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro