Dosar Eva. 7 vedete care s-au pozat în oglindă ca niște pițipoance

Andreea Bănică a greşit cadoul pentru fani

Săptămâna trecută, cântăreaţa a vrut să le mulţumească fanilor săi după ce a ajuns la 400.000 de admiratori pe Facebook. Iar cea mai bună idee care i-a dat prin cap a fost să-şi facă o poză cu telefonul, îmbrăcată doar în lenjerie intimă şi fără machiaj. Ceea ce a ieşit n-a prea fost pe gustul tuturor.

"Bună dimineața! Azi "m-am trezit" cu 400k de prieteni:). Sunt așa happy! Vă iubesc mult și vă doresc o zi la fel de frumoasă precum a mea!;)", a scris Andreea.
În doar câteva minute, cântăreaţa a primit câteva zeci de comentarii, cele mai mai multe pozitive. Mulţi au lăudat-o, dar ea s-a ales şi cu multe critici. Iar unele foarte acide. "Problema ei nu e că nu arată bine, ARATĂ!!!! arată însă TOT, cu alte cuvinte nu are decenţa unui VIP cum se crede. Când mama natură te-a înzestrat cu frumuseţe se vede, nu trebuie neaparat s-o ''urâţeşti'' prin gesturi. Tu dragă Andreea nu trebuie să stârneşti controverse, poate numai simpatii. Crede-mă, nu ai structura intelectuală necesară pentru a stârni controverse, chiar dacă ai avea ca mentor pe Tucă (Tucă Show) sau Mihaela Rădulescu. Un sfat: Vopseşte-ţi rădăcinile şi pozează-te când iei mic dejun, e mai acceptabil. Sau dacă tot vrei să şochezi, fă o poză când te razi pe picioare ::)))))))", este unul dintre mesajele de pe pagina artistei.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro