Morții anului 2012. Șerban Ionescu s-a stins din viață după o boală chinuitoare

Dax de la Divertis a murit la doar 33 de ani

Dan Nedelcu, saxofonist şi unul dintre membrii trupei Divertis, a murit în dimineaţa zilei de 7 iunie, în urma unei forme rare de cancer la mâna dreaptă.

Dan Nedelcu era diagnosticat cu o formă rară de sarcom sinovial malign la antebraţul drept, având diagnosticul final de "tumoră părţi moi antebraţ drept", mai precis cancer.
În iulie 2010, el a fost operat de profesorul Ioan Lascar la Spitalul de urgenţă Floreasca din Capitală, evoluţia sa pe termen scurt fiind bună. "Mă aşteaptă în continuare o perioada grea, însă, cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu susţinerea voastră, a tuturor, voi trece cu bine peste această încercare", scria Dax pe blogul lui în septembrie 2010.

Ulterior, Nedelcu a mai fost operat încă o dată la Viena, cu sprijinul financiar al colegilor de breaslă. Potrivit Adevărul, în ultimele luni, boala lui a recidivat şi a făcut mai multe la metastaze, inclusiv la plămâni. "L-am văzut acum trei săptămâni, când am filmat pentru «Serviciul Român de Comedie». Era din ce în ce mai slăbit, dar el a cântat până în ultima clipă. Dumnezeu mai greşeşte câteodată, mai greşeşte. A greşit şi pentru că l-a luat pe Dax, cu două zile înainte ca fiica lui să împlinească 3 ani", a declarat Toni Grecu.

Dan Nedelcu era căsătorit şi avea o fetiţă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro