Actrița și-a salutat admiratorii înainte de a lua parte la premiera filmului pe care l-a regizat
Angelina arăta excelent, îmbrăcată într-o rochie Gucci cu motiv floral alb-negru, și i-a salutat zâmbind pe admiratorii prezenți. Câțiva chiar au fost norocoși, pentru că vedeta a acceptat să se pozeze cu ei. Și Brad a fost foarte amabil și s-a pozat cu câțiva fani, scrie Daily Mail.

Actorul american a declarat și el că momentul căsătoriei cu Agelina Jolie i-a schimbat viața. În octombrie, el a declarat că nunta a fost "uluitoare" și că relaţia lor a devenit "şi mai sigură" după oficializarea sa. "A fost o zi uluitoare şi cred că a adus cu ea şi mai multă siguranţă", a declarat actorul în vârstă de 50 de ani, citat de site-ul contactmusic.com.


Brad Pitt a lucrat ultima oară la pelicula "Furia: Eroi anonimi/ Fury", recent lansată pe marile ecrane americane.

De asemenea, Angelina Jolie şi Brad Pitt lucrează în prezent la drama cu accente romantice "By The Sea", pentru care au filmat recent în Malta. Acest film, scris şi regizat de Angelina Jolie, reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005, notează Mediafax.
  • bob, marţi, 18.11.2014 12:17
    a jucat si a castigat

    Bineinteles ca acum nu se mai teme ca o lasa cu 6 copii,sper insa sa nu apese prea mult acceleratia... De el ce sa zici ?!.....ca sa vezi un pumn de oase o frumusete...si sa asisti la efectele drogurilor...si sa-i faci poftele sado-maso...asta-i pasiune,nu gluma ! Si iubeste copiii...si e gentleman...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro