Helen Mirren a devenit în 2014 noua imagine a brandului L'Oreal
Actriţa, recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din "Regina/ The Queen", s-a căsătorit cu regizorul Taylor Hackford în 1997, la 12 ani după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare a peliculei "Nopţi albe/ White Nights", realizată de acesta.În vârstă de 69 de ani, actriţa britanică Helen Mirren a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA. Mirren a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" şi "The Last Station". Helen Mirren a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic în 2003, notează agenţia Mediafax.


În februarie 2014, actriţa britanică Helen Mirren a fost recompensată cu cea mai înaltă distincţie - Fellowship - la gala de decernare a premiilor acordate de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), în semn de recunoaştere pentru contribuţia ei extraordinară adusă industriei cinematografice.


Foto: Hepta, L'Oreal
  • fl, joi, 09.07.2015 12:19
    big deal!

    eu la 72,5 arat muult mai bine-nu am riduri si nu fac nimic decit pun putina crema(daca nu uita si asta sa o fac)

  • cormoranul, joi, 09.07.2015 06:22
    cah

    Ce inseamna pentru unii ca baba arata scandalos de bine,auzi! Parca-i capra lu vecini meu Gelu care ranjeste dimineata prin gardul meu, uitandu-se cu pofta la craticioara cu graunte apartinand lui Cleo.Cleo este un purcel.Este Cleo prieten cu Lusinda.Lusinda este o oaie sensibila si face usor alergii mai ales vara, vara de gradul trei cu Enola. Enola este capra vecinului Gelu care si-a cumparat de curand o pereche de tenisi chinezesti.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro