România: 6 vedete înviate de scandaluri

Lucian Mândruţă, salvat de amanta
Îţi mai aduci aminte de Lucian Mândruţă, pe vremea când era prezentatorul Observatorului de la Antena 1. Era un crainic, vechi ce-i drept, dar bâlbâit, în permanenţă lăsând impresia că este nepregătit. Cum a reuşit el să iasă din nou la lumină? Folosindu-se, evident, de binecunoscutul scandal amanta. Încă mă gândesc dacă nu cumva a fost fabricat... El, căsătorit fiind şi cu ceva copii la activ, a fost surprins în compania unei tinere blonduţe şi, pentru că a vrut să fugă de la faţa locului, a pornit o cursă nebună pe câmp, în încercarea de a dispărea din calea paparazzilor. Ce s-a întâmplat după? A intrat în grila Antenei 2 cu emisiunea "Nimic important". Acum, se zvoneşte că lucrurile nu stau chiar pe roze şi că urmează să-i fie scoasă emisiunea din grilă. Urmează un nou scandal?
  • ionelala, miercuri, 15.06.2011 10:44
    ...

    In fosta familie Varciu situatia divortului a fost convenabila pentru ambii soti...Se poate pune si intrebarea "Cine mai stia si de existenta Adelinei Pestritu????"...deci se pare ca amandoi au avut de castigat de pe urma faimosului divort!

  • Anca, luni, 13.06.2011 14:40
    ..

    Cine mai este si ciudatul asta ? Cine a facut ''vedeta" un manelist care nici macar nu arata bine ?Un pusti cu tupeu si cu apucaturi de baietas de cartier....Daca astea sunt ''vedetele "in Romania ..........

  • Anca, luni, 13.06.2011 14:38
    ..

    Oribil acest Mandruta ..E un tip fara sare si piper si fad in ''emisiunea'' pe care o face ..E ATAT DE PLICTISITOR!!Pe la alte emisiuni pe unde a fost invitat(la Gadea -de ex.) n-a reusit sa trezeasca decat nervozitatea prin opiniile pe care le prezenta cu ostentatie si cu aer de om cult... Orbibil!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro