Cum și-ar dori să fii și ce ar trebui să-i oferi pentru a se simți iubit, în funcție de zodia lui
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță are nevoie de o parteneră căreia să-i placă să petreacă mult timp cu el. De asemenea, vrea ca tu să îl egalezi din punct de vedere intelectual și să poți purta conversații interesante cu el. Iar simțul umorului ajută mult, de asemenea.

Bărbatul Balanță nu are nevoie de planuri constante, el se simte iubit atunci când poate fi doar cu partenera lui, indiferent de ce se întâmplă. De asemenea, înseamnă foarte mult pentru el ca persoana iubită să îi încurajeze independența și să-l ajute delicat să iasă din zona de confort.

Întotdeauna privește meritele ca un efort colectiv, dar când cineva se străduiește să-i recunoască realizările personale și îl lasă să fie în lumina reflectoarelor din când în când, înseamnă că acea persoană este cu adevărat specială.

Se simte grozav mai ales când partenera sa îl scoate în lume și îl ajută să-și facă noi prieteni. De asemenea, opiniile pozitive despre el îi sporesc încrederea. Cuvintele magice "te iubesc" spuse ocazional și anumite complimente specifice sunt foarte importante deopotrivă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro