Cum și-ar dori să fii și ce ar trebui să-i oferi pentru a se simți iubit, în funcție de zodia lui
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu este o persoană ușor de abordat. Seriozitatea sa îl poate face să pară rece sau dezorientat la început și, de asemenea, nu se apropie prea des sau repede de cineva. Dar, dacă cineva se străduiește să-i atragă atenția, se poate încălzi destul de repede.

Un flirt superficial nu va dura însă mult, deoarece el ia lucrurile în serios încă de la început și nu va investi într-o relație care nu e de durată.

Dacă îi dovedești că îl iubești cu adevărat, Capricornul va deveni din ce în ce mai încrezător în relație. Și cu cât se va simți mai încrezător, cu atât te va iubi mai mult.

Partenera lui trebuie să fie o persoană foarte atentă, o aniversare uitată sau o mică minciună poate strica totul. Ea trebuie să fie de încredere și să nu permită niciodată să se întâmple derapaje stupide.

Vrea ca investiția lui de timp, energie și bani să fie reciprocă. Cineva care are flexibilitatea de a se adapta personalității sale rigide, evitând totuși orice fel de slăbiciune, este partenera ideală pentru el.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro