Horoscop 2013: Cariera şi munca ta, anul acesta, în funcţie de zodie
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii Scorpion vor începe anul 2013 sub infleunete destul de semnificative, în acest sector, căci planetă Uranus poate determină mai multe schimbări la locul de munca: modificări ale programului de lucru, de organizare internă sau chiar de posturi. Nu va faceţi griji: tendinţa actuală va fi complet benefică nativilor. Chiar dacă aceste schimbări te iau prin surprindere, pentru că se întâmpla din scurt, pastreza-ţi încrederea că totul va fi bine.
Trecând la lunile următoare, această perioadă va fi foarte importantă în domeniul profesional, mai ales dacă sunteţi în prima decadă. O promovare este posibilă. O schimbare de post, de asemenea. Pentru unii Scorpioni, lucrurile nu vor fi chiar aşa de roz. Vei avea impresia că eşti victimă unei nedreptăţi. Dar, foarte curând, vei găsi o poziţie mai bună decât cea pe care ai pierdut-o. În cel mai rău caz, vei fi demis, dar îţi găseşti foarte repede un loc de munca mult mai interesant.
Totul se poate schimbă în partea a două a anului, când situaţia voastră profesională se va îmbunătăţi. Dar acest lucru nu va fi foarte uşor: reuşită nu va cădea din cer! Bineînţeles, nu trebuie să te descurajezi, căci nu trebuie să uiţi că eventualele obstacole îţi consolidează voinţă şi spiritul de luptă. Încăpăţânarea voastră va fi, probabil, răsplătită, dar doar atâta timp cât nu veţi avea un comportament agresiv.
Totul pare să meargă spre excelent, în lunile de final ale lui 2013, când nativii Scorpion vor reuşi să uimească pe toată lumea, la locul de munca. Bucuraţi-va de ceea ce veţi obţine, sub oblăduirea influentelor combinate ale lui Jupiter şi Uranus. Norocul va fi de partea nativilor Scorpion şi s-ar putea să apară o propunere interesantă. Chiar dacă acest lucru te va surprinde sau te va duce într-o direcţie la care nu te-ai gândit, analizează cu atenţie lucrurile, înainte de a le refuză. Într-adevăr, există o mare posibilitate de a avansă pe plan profesional.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro