Horoscop 2013: Cariera şi munca ta, anul acesta, în funcţie de zodie
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Partea această a vieţii Săgetătorilor va arăta profesional, încă din startul anului 2013! Va veţi bucura de o mai mare libertate de acţiune şi va puteţi realiza proiectele care chiar va interesează. În plus, datorită influentei combinate a Soarelui şi a lui Marte, veţi avea energia şi combativitatea necesare pentru a depăşi obstacolele şi duce la bun sfârşit cele mai îndrăzneţe iniţiative. Atenţie, însă: în anumite momente, însă s-ar putea să îţi pierzi determinarea sau răbdarea.
Motivaţie în acest sector există şi în lunile următoare, când va veţi putea concentra toate eforturile şi energia, astfel încât obiectivele vor fi uşor de atins. Eeste posibilă o îmbunătăţire a condiţiilor de munca, o lărgire a posibilităţilor sau o mărire veniturilor. Nu există nici o îndoială, veţi fi capabili să va realizaţi chiar şi cele mai somplicate dorinţe.
Evoluţia carierei Săgetătorilor va beneficia în perioadă de vară-toamnă de o formă foarte rară de trigon, formată de Neptun şi Uranus. Neptun îţi va spori ambiţia şi intuiţia, în timp ce Uranus îţi va trezi dorinţa de a reuşi şi vei câştiga, cu sprijinul unui noroc excepţional. Nu uită, totuşi: aceste influente bune nu vor dura foarte mult timp.
În ultima parte a anului 2013, îşi va face, iar, simţită prezenţa Marte care îi va incomodă, din când în când, pe Săgetători, în timp ce Pluto va poate scoate în cale obstacole neaşteptate. În cazul în care apar astfel de ghinioane, rămâneţi calm şi încrezător. Vei fi în măsură să găseşti rapid soluţii. În cel mai rău caz, dacă ajungi cu adevărat blocat, nu intra în panică: ceea ce arăta că un pas înapoi se va dovedi a fi, în cele din urmă, într-un timp scurt, o rampa de lansare şi o ocazie de îmbunătăţire serioasă a situaţiei profesionale.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro