Horoscop: Cum stai cu dragostea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta
Leu (22 iulie - 22 august)

Pentru nativii Leu, planetaVenus, bine aspectata, va da semnalul de start uneia dintre cele mai plăcute perioade a anului 2013, pe plan amoros. Dacă sunteţi căsătorit, această influenţa benefică va duce la o îmbunătăţire reală a vieţii de cuplu. Acest lucru va va oferi timp să va recuceriţi partenerul, iar eforturile va vor fi recompensate. Dacă sunteţi singur, o întâlnire importantă ar putea avea loc, chiar în primele luni. Nu trebuie să fiţi timizi - ar fi păcat să rataţi o aşa ocazie frumoasă!
Urmează o nouă perioadă interesantă, când veţi simţi că cerul se limpezeşte pentru voi. Mai întâi de toate, Venus se va dovedi foarte favorabil. Apoi, Pluton va va fi complice. Dacă sunteţi căsătorit, relaţia cu partenerul va fi mai fericită şi mai senzuală. Pentru nativii singuri, situaţia se va schimbă în curând pentru că va intra cineva în viaţa voastră.
Pentru perioadă din cea de-a două jumătate a anului, aşteaptă-te la clipe frumoase în cuplu, datorită aspectului armonios al lui Venus. Această planetă va va trezi senzualitatea şi va va ajuta să stabiliţi un dialog deschis cu soţul sau partenerul. Dacă sunteţi singuri, zeiţă iubirii va va face să parcurgeţi o perioadă agreabilă. Mai sociabili decât de obicei, veţi dori să ieşiţi în oraş cât mai des, iar aşa puteţi profită de posibilitatea de a întâlni oameni noi. Folosindu-şi farmecul în mod eficient, nativii Leu au toate şansele să seducă pe cineva. Aveţi grijă să nu va faceţi, chiar imediat, iluzii prea mari, pentru că veţi fi dezamăgiţi apoi.
Pentru nativii Leu care sunt căsătoriţi, ultimele luni ale lui 2013 vor fi parcurse liniştit. Marte va avea un impact indirect asupra vieţii tale în doi, cauzând pentru unii dintre Lei unele neînţelegeri, care, din fericire, nu vor fi grave. Dacă sunteţi singuri, această perioadă ar putea să va surprindă. Acest lucru se datorează lui Uranus şi Neptun care vor controla sectorul dragostei, formând o configuraţie puternică şi rară. Prin urmare, este foarte posibil că o întâlnire importantă să aibă loc. Dacă acest lucru se întâmpla, nu este nevoie să te grăbeşti: timpul va fi aliatul tău!

  • fm, joi, 10.01.2013 12:45
    Pentru cel care se "distreaza" dand dislike

    Revin cu un nou comentariu, pentru ca a devenit chiar distractiv. Uitati-va si voi cum se insoteste prostia cu rautatea : persoana care a dat dislike comentariului lui Mihai, a mai intrat, biata de ea, de sase ori doar ca sa dea din nou dislike aceluiasi comentariu si in plus si la al meu, crezand, biata mintisoara stearpa, ca noi nu vom intelege ca e vorba de aceeasi persoana. Sa-i uram din nou sa aiba parte de dragoste in noul an, ca sa-si uite veninul si sa-si deschida inima.

  • denisa, marţi, 08.01.2013 12:20
    persoana iubita e carpricorn

    eu nu prea credeam in horoscop,dar daca se implineste ce scrie aici la capricorn(persoana pe care o iubesc este capricorn) voi spune peste tot ce bun horoscop aveti.Multe chestii s-ar putea potrivi,dar sa vedem ce aduce anul! Multa sanatate si iubire pentru toti in anul 2013!

  • Cornelia, miercuri, 02.01.2013 12:50
    2013

    LA MULTI ANI 2013 ! Sanatate, pace, mantuire !

  • fm, luni, 31.12.2012 16:17
    Pentru cel care se "distreaza" dand dislike

    Ma tot intreb cat de mic e sufletelul si cat de mica mintisoara care a putut da dislike comentariului lui Mihai, oare ce nu i-a convenit, ce nu a inteles, ce nu i-a placut? Mi-e chiar mila de cineva ca tine, tare singur si plin de ura trebuie sa fii si d-aia iti doresc pentru noul an sa ai parte de dragoste, ca sa redevii om.

  • Mihai, luni, 31.12.2012 08:37
    Noroc in dragoste!

    Fiecare dintre noi avem nevoie de dragoste,visam la jumatatea noastra,pentru ca este secretul echilibrului biologic si al tineretii vesnice,dar nu cu orice pret."Dragostea nu este in celalalt,este in noi insine;noi o trezim.Dar pentru trezirea asta avem nevoie de altul.Universul are sens doar cand avem cu cine impartasi emotiile" (Paulo Coelho) La multi ani tuturor,iar 2013 sa va aduca acel "altul" care sa va "impartaseasca emotiile"!

  • petrutza, luni, 31.12.2012 08:24
    horoscop

    da eu cred in horoscop si o ascult pe neti sandu decateori am ocazie la MULTII ANII

  • Radu Anisoara, sâmbătă, 29.12.2012 07:55
    daca am noroc in dragoste 2013

    Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro