Horoscop: Cum stai cu dragostea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În dragoste, prima parte a anului 2013 este, cu siguranţă, una foarte calmă pentru nativul Fecioară. Vei fi relaxat, confortabil în pielea ta, iar acest echilibru fin va avea un efect miraculos asupra vieţii de cuplu. Vei dori să consolidezi relaţia cu partenerul tău şi să construiţi, în timp, o fericire mai solidă. Iar circumstanţele va pot oferi această şansă. Pentru cei singuri, această perioadă ar putea marcă începutul unei mari pasiuni - o pasiune care se va transforma în iubire de durată, până în punctul în care vor dori să îşi sacrifice libertatea cea draga. Pe scurt, se anunţă o căsătorie!
În următoarele luni ale anului, o dată cu primăvară şi cu Venus în sectorul dragostei, nativii Fecioară pot întâlni o dragoste la prima vedere, în circumstanţe extrem de romantice. În ceea ce priveşte cuplurile, există toate şansele de a avea parte de o escapada romantică. În orice caz, se vor înmulţiţi micile atenţii delicate, faţa de partener. Pentru a va consolidă relaţia, dacă mai este nevoie de aşa ceva, puteţi conta din plin pe ajutorul lui Jupiter. Perioadă este, de asemenea, ideală pentru a va căsători.
Intrând în partea a două a anului 2013, astrele indică faptul că va aflaţi acum într-o perioadă de reflecţie privind viaţa amoroasă. Dacă sunteţi dispuşi să învăţaţi din trecut, va puteţi adapta atitudinea şi aşteptările emoţionale, astfel încât să fiţi mai calmi şi mai fericiţi. În plus, Venus, zeiţă iubirii, va va ajuta să faceţi alegerile corecte şi să obţineţi tot ce e mai bun în viaţa sentimentală. Dacă nu ai pe nimeni în viaţa ta, o întâlnire frumoasă este foarte posibilă.
Ultima parte a anului va găseşte foarte seducători. Nativii Fecioară vor avea farmecul câştigătorilor, cărora nimeni şi nimic nu le poate rezista. Soţul sau partenerul nu au nici cea mai mică dorinţa de a rezista în faţa farmecelor tale, aşa că, relaţiile voastre vor fi plasate sub semnul plăcerii şi al pasiunii. Aceia dintre nativi care s-au confruntat cu disensiuni în cuplu vor avea posibilitatea de a şterge totul cu buretele şi de a o luă de la capăt, cu o fundaţie bună. Dacă eşti singur, vei susţine sus şi tare că o căsătorie nu este pentru tine. Cu toate acestea, persoană pe care o vei întâlni, poate chiar în perioadă Sărbătorilor, te va pune pe jar atât de tare, încât îţi vei schimbă opinia!

  • fm, joi, 10.01.2013 12:45
    Pentru cel care se "distreaza" dand dislike

    Revin cu un nou comentariu, pentru ca a devenit chiar distractiv. Uitati-va si voi cum se insoteste prostia cu rautatea : persoana care a dat dislike comentariului lui Mihai, a mai intrat, biata de ea, de sase ori doar ca sa dea din nou dislike aceluiasi comentariu si in plus si la al meu, crezand, biata mintisoara stearpa, ca noi nu vom intelege ca e vorba de aceeasi persoana. Sa-i uram din nou sa aiba parte de dragoste in noul an, ca sa-si uite veninul si sa-si deschida inima.

  • denisa, marţi, 08.01.2013 12:20
    persoana iubita e carpricorn

    eu nu prea credeam in horoscop,dar daca se implineste ce scrie aici la capricorn(persoana pe care o iubesc este capricorn) voi spune peste tot ce bun horoscop aveti.Multe chestii s-ar putea potrivi,dar sa vedem ce aduce anul! Multa sanatate si iubire pentru toti in anul 2013!

  • Cornelia, miercuri, 02.01.2013 12:50
    2013

    LA MULTI ANI 2013 ! Sanatate, pace, mantuire !

  • fm, luni, 31.12.2012 16:17
    Pentru cel care se "distreaza" dand dislike

    Ma tot intreb cat de mic e sufletelul si cat de mica mintisoara care a putut da dislike comentariului lui Mihai, oare ce nu i-a convenit, ce nu a inteles, ce nu i-a placut? Mi-e chiar mila de cineva ca tine, tare singur si plin de ura trebuie sa fii si d-aia iti doresc pentru noul an sa ai parte de dragoste, ca sa redevii om.

  • Mihai, luni, 31.12.2012 08:37
    Noroc in dragoste!

    Fiecare dintre noi avem nevoie de dragoste,visam la jumatatea noastra,pentru ca este secretul echilibrului biologic si al tineretii vesnice,dar nu cu orice pret."Dragostea nu este in celalalt,este in noi insine;noi o trezim.Dar pentru trezirea asta avem nevoie de altul.Universul are sens doar cand avem cu cine impartasi emotiile" (Paulo Coelho) La multi ani tuturor,iar 2013 sa va aduca acel "altul" care sa va "impartaseasca emotiile"!

  • petrutza, luni, 31.12.2012 08:24
    horoscop

    da eu cred in horoscop si o ascult pe neti sandu decateori am ocazie la MULTII ANII

  • Radu Anisoara, sâmbătă, 29.12.2012 07:55
    daca am noroc in dragoste 2013

    Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro