Horoscopul lunii iulie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta
Taur (21 aprilie - 21 mai)

În această lună, totul se învârte în jurul banilor. Chiar dacă ți-ai propus să nu intri în economiile tale, îți va fi destul de greu atunci când toți amicii tăi te cheamă în oraș, iar tu ai atât de mult timp liber. Dacă îi refuzi, vei simți că te îndepărtezi de ei, dar vei pierde și toată distracția.  Nu trebuie să te lași condusă de impulsuri, vacanța pe care ai planuit-o îi include și pe ei, și acolo chiar ai nevoie de bani. Păstrează-te pentru lucruri cu adevărat importante și nu vei regreta! Pe plan sentimental nu te simți deloc împlinită, iar partenerul tău pare că nu își dă seama de nimic. Deschide o discuție și lămurește situația!

  • Camy, miercuri, 10.07.2013 11:13
    raspuns pt Andreea si Helly

    Pentru Andreea si Helly va dau un hint: Aveti linkul de forma: http://www.eva.ro/psihologie/autocunoastere/horoscopul-lunii-iulie-afla-previziunile-astrelor-pentru-zodia-ta-articol-52341-slide-1.html#article Atentie la unde slide-1 inseamna zodia rac.Slide-2 inseamna leu , s.a.m.d adica fecioara, balanta (in ordinea zodiacului) ... adica calculti-va singure numarul zodiei de la rac incolo si treceti cifra/numarul la si dati enter. E simplu fetelor :) si evitati sa dati click pe sageata.

  • andreea, marţi, 02.07.2013 18:38
    De acord cu helly

    mie nici nu-mi vine sa mai citesc, desi ma intereseaza, pt ca ma enerveaza teribil sa parcurg toate zodiile pana la a mea (mai ales atunci cand e tocmai ultima:))) ) . va rog, si eu, sa modificati cumva, daca e posibil !

  • helly, marţi, 02.07.2013 08:47
    SCHIMBATI ASEZAREA ZODIILOR

    va rog frumos este extrem de enervant cum sunt asezate si nu cred ca sunt singura de parerea asta. Puneti-le pe toate pe o pagina macar sub forma de link pe care sa apasam direct. este extrem d enervant ca la fiecare articol sa parcurgi toate zodiile ca sa ajungi la zodia dorita!!!!

  • cristina, luni, 01.07.2013 08:34
    greseli

    " de-a lungul lunii acestei luni. " cum este posibil asa ceva???

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro