Horoscopul lunii iulie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna iulie va fi una agitată pentru tine din punct de vedere al sarcinilor pe care le ai de rezolvat la locul de muncă. Dar tot efortul depus va fi răsplătit pe măsură. Chiar dacă nu vezi rezultatele rapid, la sfârşitul lunii te aşteaptă o avansare serioasă. Şi dacă tot este vară, ar trebui să îţi iei un concediu bine meritat pe care să îl petreci alături de iubitul tău. Relaţia voastră are nevoie de mai multe momente petrecute împreună, cât mai departe de agitaţie. Încearcă să iei o pauză de la atât stres, pentru că odată acumulat prea mult, rişti să oboseşti fizic şi psihic. 

  • Camy, miercuri, 10.07.2013 11:13
    raspuns pt Andreea si Helly

    Pentru Andreea si Helly va dau un hint: Aveti linkul de forma: http://www.eva.ro/psihologie/autocunoastere/horoscopul-lunii-iulie-afla-previziunile-astrelor-pentru-zodia-ta-articol-52341-slide-1.html#article Atentie la unde slide-1 inseamna zodia rac.Slide-2 inseamna leu , s.a.m.d adica fecioara, balanta (in ordinea zodiacului) ... adica calculti-va singure numarul zodiei de la rac incolo si treceti cifra/numarul la si dati enter. E simplu fetelor :) si evitati sa dati click pe sageata.

  • andreea, marţi, 02.07.2013 18:38
    De acord cu helly

    mie nici nu-mi vine sa mai citesc, desi ma intereseaza, pt ca ma enerveaza teribil sa parcurg toate zodiile pana la a mea (mai ales atunci cand e tocmai ultima:))) ) . va rog, si eu, sa modificati cumva, daca e posibil !

  • helly, marţi, 02.07.2013 08:47
    SCHIMBATI ASEZAREA ZODIILOR

    va rog frumos este extrem de enervant cum sunt asezate si nu cred ca sunt singura de parerea asta. Puneti-le pe toate pe o pagina macar sub forma de link pe care sa apasam direct. este extrem d enervant ca la fiecare articol sa parcurgi toate zodiile ca sa ajungi la zodia dorita!!!!

  • cristina, luni, 01.07.2013 08:34
    greseli

    " de-a lungul lunii acestei luni. " cum este posibil asa ceva???

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro