Horoscopul lunii iunie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai toate şansele ca luna iunie să îţi aducă un partener de viaţă exact pe placul tău. Datorită drumurilor şi activităţilor pe care le vei avea, o să ai ocazia de a cunoaşte multe persoane de sex opus cu aceleaşi preocupări ca şi tine. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, atunci situaţia nu va fi tocmai roz din cauza problemelor de comunicare dintre tine şi iubit.

Luna aceasta te va găsi în plină organizare a bugetului, principala ta preocupare fiind distribuirea banilor spre lucrurile cu adevărat importante. Nu o duci rău din acest punct de vedere şi ai de unde da, însă şi eforturile depuse pentru a obţine tot ce ai acum au fost mari. Încearcă să îţi faci o rezervă dacă îţi mai rămâne ceva după ce îţi achiţi datoriile sau îţi achiziţionezi obiectele mult dorite!

Luna aceasta va fi una destul de agitată pentru tine şi e posibil să cedezi la un moment dat psihic, dar şi fizic. Încearcă să ai mai multă grijă de tine şi să te opreşti atunci când simţi că ai obosit. Sistemul tău imunitar este slăbit şi rişti ca bolile să se prindă mult mai repede de tine.

  • Nasiab, joi, 02.06.2016 10:28
    Zodia Leu

    Cum stau financiar cei din zodia Leului in iunie ?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro