Horoscopul lunii iunie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Păşeşti cu stângul în această lună şi nu se zăresc speranţe cum că viaţa ta sentimentală se va linişti. Tu şi partenerul de viaţă veţi întâmpina multe alte probleme acum faţă de luna trecută. Este foarte important să vă exprimaţi sentimentele unul în faţa celuilalt şi să fiţi foarte sinceri. Chiar dacă vă mai scapă şi cuvinte urâte, mai bine scăpaţi de tot ce aveţi pe suflet!

Este o lună bună pentru a-ţi aprofunda cunoştinţele sau pentru a da examene. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să evoluezi pe plan profesional, însă fără rezultate financiare pentru moment. Dacă ai dat bani cu împrumut şi acum ar trebui să ţi se restituie, din păcate vei avea parte de o mare dezamăgire şi vei fi pe punctul de a ceda nervos.

Toate s-au strâns pe capul tău luna aceasta şi deşi încerci să pari puternic, adevărul este că ai cedat din toate punctele de vedere. Este foarte important să înveţi să spui nu şi să faci ce te reprezintă, altfel de vei extenua fizic şi psihic. Ascultă de sfatul partenerului de viaţă!

  • Nasiab, joi, 02.06.2016 10:28
    Zodia Leu

    Cum stau financiar cei din zodia Leului in iunie ?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro